Bakalářský studijní program
níže uvedené předměty jsou součástí nově akreditovaných plánů
- Fermentační technologie
- Kvalita zemědělských produktů
- Mikrobiální biotechnologie
- Mikrobiologie
- Pivovarnická technologie
- Potravinářská legislativa a management
- Praktikum zpracování potravinových surovin
- Senzorická analýza produktů
- Úvod do nutrice člověka
- Úvod do toxikologie potravin
- Výroba piva I
- Výroba piva II
- Základní zpracovatelské procesy
- Základy hygieny a zdravotní nezávadnosti potravin
- Zařízení a stroje v potravinářském průmyslu
- Zbožíznalství
- Zpracování zemědělských produktů
Magisterský studijní program
- Fermentační technologie
- Humánní dietika
- Inovace ve zpracovatelském průmyslu
- Jakost a zpracování ryb
- Komodity a akvakultury
- Kvalita rostlinných produktů
- Kvalita živočišných produktů
- Metody hodnocení kvality produktů
- Odborný seminář
- Pivovarnická technologie
- Potravinářská mikrobiologie
- Potravinářské zbožíznalství
- Praxe odborná N
- Senzorická analýza produktů
- Sýrařství
- Úvod do nutrice člověka
- Úvod do toxikologie potravin
- Zdravotní a hygienická nezávadnost produktů
- Zpracování masa
- Zpracování rostlinných produktů
- Zpracování živočišných produktů
IS STAG obsahuje platné (akreditované) předměty studijních plánů.Více informací na Informačním systému STAG