Členové

Vedoucí katedry

doc. Ing. Pavel Smetana, Ph.D.
odborné zaměření systémy kvality a hygieny; zbožíznalství; potravinářská legislativa; zpracování masa; kvalita masa a masných výrobků;
místnost ZE 9
kontakt tel. 387 772 615
e-mail: smetana@zf.jcu.cz

Tajemník katedry

Ing. Jan Bedrníček, Ph.D.
odborné zaměření technologie výroby potravin; využívání a zpracování vedlejších potravinářských a zemědělských produktů; fortifikace potravin; funkční potraviny; analýza potravin; senzorická analýza; polyfenolické antioxidanty;
místnost ZE 16
kontakt tel. 387 772 620
e-mail: bedrnj00@zf.jcu.cz

Sekretářka

Dagmar Randáková
místnost ZE 17
kontakt tel. 387 772 612
e-mail: randak@zf.jcu.cz

Docenti

doc. MVDr. Lucie Hasoňová,   Ph.D.
odborné zaměření obecná mikrobiologie; mikrobiologie potravin; využití mikroorganismů v biotechnologiích; zdravotní a hygienická nezávadnost potravin; bezpečnost potravinového řetězce;
místnost ZE 5
kontakt tel. 387 772 677
e-mail: hasonova@zf.jcu.cz
doc. Ing. Eva Samková, Ph.D.
odborné zaměření

kvalita mléka a mléčných produktů; zpracování mléka; zpracovatelské procesy; metody hodnocení kvality živočišných produktů včetně senzorické analýzy a jejich statistické vyhodnocení; legislativa vztahující se k mléku a mléčným produktům; mastné kyseliny mléčného tuku;

orcid: 0000-0002-9246-4456, researcherid: D-6179-2016

místnost ZE 6
kontakt tel. 387 772 618
e-mail: samkova@zf.jcu.cz
doc. Ing. Pavel Smetana, Ph.D.
odborné zaměření systémy kvality a hygieny; zbožíznalství; potravinářská legislativa; zpracování masa; kvalita masa a masných výrobků;
místnost ZE 9
kontakt tel. 387 772 615
e-mail: smetana@zf.jcu.cz

Odborní asistenti

Ing. Jan Bedrníček, Ph.D.
odborné zaměření technologie výroby potravin; využívání a zpracování vedlejších potravinářských a zemědělských produktů; fortifikace potravin; funkční potraviny; analýza potravin; senzorická analýza; polyfenolické antioxidanty;
místnost ZE 16
kontakt tel. 387 772 620
e-mail: bedrnj00@zf.jcu.cz
Ing. Dana Jirotková, Ph.D.
odborné zaměření

kvalita masa a masných výrobků; zpracování masa; zpracovatelské procesy a postupy; legislativa vztahující se k masu a masným produktům; aplikace bezlepkových surovin do výrobků; koordinátor studentských praxí;

místnost ZE 11
kontakt tel. 387 772 613
e-mail: jirot@zf.jcu.cz
Ing. Hana Kábelová
odborné zaměření kvalita a zpracování rostlinných produktů
místnost ZE 11
kontakt tel. 387 772 613
e-mail:
Ing. František Lorenc, Ph.D.
vědecký pracovník
místnost ZE 16
kontakt tel. 387 772 620
e-mail: lorenf00@zf.jcu.cz
Dr. Ing. Jaromír Kadlec
odborné zaměření kvalita a zpracování rostlinných produktů; legislativa vztahující se k rostlinným produktům; výživa člověka;
místnost ZE 9
kontakt tel. 387 772 596
e-mail: kadlec@zf.jcu.cz

Odborný pracovník

Hana Černá
místnost ZE 5
kontakt tel. 387 772 677
e-mail: cernah@zf.jcu.cz

Studenti doktorského studia

Ing. Barbora Rakouská
místnost ZE 16
kontakt tel. 387 772 620
e-mail: rakovb00@zf.jcu.cz
MSc. Hirut Woldetsadik
místnost ZE 16
kontakt tel. 387 772 620
e-mail: woldeh00@zf.jcu.cz
Ing. Radka Vrzalová
místnost ZE 16
kontakt tel. 387 772 620
e-mail: vrzalr00@zf.jcu.cz
Ing. Karolína Straková
místnost ZE 16
kontakt tel. 387 772 620
e-mail: strakk00@zf.jcu.cz
Ing. Karolína Hálová
místnost ZE 16
kontakt tel. 387 772 620
e-mail: halovk03@zf.jcu.cz
Ing. HedvikaBártová
místnost ZE 16
kontakt tel. 387 772 620
e-mail:bartoh@zf.jcu.cz