Vedoucí katedry
doc. Ing. Pavel Smetana, Ph.D. | |
odborné zaměření | systémy kvality a hygieny; zbožíznalství; potravinářská legislativa; zpracování masa; kvalita masa a masných výrobků; |
místnost | ZE 9 |
kontakt | tel. 387 772 615 e-mail: smetana@zf.jcu.cz |
Tajemník katedry
Ing. Jan Bedrníček, Ph.D. | |
odborné zaměření | technologie výroby potravin; využívání a zpracování vedlejších potravinářských a zemědělských produktů; fortifikace potravin; funkční potraviny; analýza potravin; senzorická analýza; polyfenolické antioxidanty; |
místnost | ZE 16 |
kontakt | tel. 387 772 620 e-mail: bedrnj00@zf.jcu.cz |
Sekretářka
Dagmar Randáková | |
místnost | ZE 17 |
kontakt | tel. 387 772 612 e-mail: randak@zf.jcu.cz |
Docenti
doc. MVDr. Lucie Hasoňová, Ph.D. | |
odborné zaměření | obecná mikrobiologie; mikrobiologie potravin; využití mikroorganismů v biotechnologiích; zdravotní a hygienická nezávadnost potravin; bezpečnost potravinového řetězce; |
místnost | ZE 5 |
kontakt | tel. 387 772 677 e-mail: hasonova@zf.jcu.cz |
doc. Ing. Eva Samková, Ph.D. | |
odborné zaměření |
kvalita mléka a mléčných produktů; zpracování mléka; zpracovatelské procesy; metody hodnocení kvality živočišných produktů včetně senzorické analýzy a jejich statistické vyhodnocení; legislativa vztahující se k mléku a mléčným produktům; mastné kyseliny mléčného tuku; orcid: 0000-0002-9246-4456, researcherid: D-6179-2016 |
místnost | ZE 6 |
kontakt | tel. 387 772 618 e-mail: samkova@zf.jcu.cz |
doc. Ing. Pavel Smetana, Ph.D. | |
odborné zaměření | systémy kvality a hygieny; zbožíznalství; potravinářská legislativa; zpracování masa; kvalita masa a masných výrobků; |
místnost | ZE 9 |
kontakt | tel. 387 772 615 e-mail: smetana@zf.jcu.cz |
Odborní asistenti
Ing. Jan Bedrníček, Ph.D. |
|
odborné zaměření | technologie výroby potravin; využívání a zpracování vedlejších potravinářských a zemědělských produktů; fortifikace potravin; funkční potraviny; analýza potravin; senzorická analýza; polyfenolické antioxidanty; |
místnost | ZE 16 |
kontakt | tel. 387 772 620 e-mail: bedrnj00@zf.jcu.cz |
Ing. Dana Jirotková, Ph.D. | |
odborné zaměření |
kvalita masa a masných výrobků; zpracování masa; zpracovatelské procesy a postupy; legislativa vztahující se k masu a masným produktům; aplikace bezlepkových surovin do výrobků; koordinátor studentských praxí; |
místnost | ZE 11 |
kontakt | tel. 387 772 613 e-mail: jirot@zf.jcu.cz |
Ing. Hana Kábelová | |
odborné zaměření | kvalita a zpracování rostlinných produktů |
místnost | ZE 11 |
kontakt | tel. 387 772 613 e-mail: |
Ing. František Lorenc, Ph.D. |
|
vědecký pracovník | |
místnost | ZE 16 |
kontakt | tel. 387 772 620 e-mail: lorenf00@zf.jcu.cz |
Dr. Ing. Jaromír Kadlec | |
odborné zaměření | kvalita a zpracování rostlinných produktů; legislativa vztahující se k rostlinným produktům; výživa člověka; |
místnost | ZE 9 |
kontakt | tel. 387 772 596 e-mail: kadlec@zf.jcu.cz |
Odborný pracovník
Hana Černá | |
místnost | ZE 5 |
kontakt | tel. 387 772 677 e-mail: cernah@zf.jcu.cz |
Studenti doktorského studia
Ing. Barbora Rakouská | |
místnost | ZE 16 |
kontakt | tel. 387 772 620 e-mail: rakovb00@zf.jcu.cz |
MSc. Hirut Woldetsadik | |
místnost | ZE 16 |
kontakt | tel. 387 772 620 e-mail: woldeh00@zf.jcu.cz |
Ing. Radka Vrzalová | |
místnost | ZE 16 |
kontakt | tel. 387 772 620 e-mail: vrzalr00@zf.jcu.cz |
Ing. Karolína Straková | |
místnost | ZE 16 |
kontakt | tel. 387 772 620 e-mail: strakk00@zf.jcu.cz |
Ing. Karolína Hálová | |
místnost | ZE 16 |
kontakt | tel. 387 772 620 e-mail: halovk03@zf.jcu.cz |
Ing. HedvikaBártová | |
místnost | ZE 16 |
kontakt | tel. 387 772 620 e-mail:bartoh@zf.jcu.cz |
|
||||||
|
||||||